Bedemand Faxe – begravelse og bisættelse Faxe

Hvis én af dine kære er gået bort, så står du formentlig i en svær tid, hvor bedemand, begravelse og bisættelse er nogle af de sidste ting, du har lyst til at tænke på. Det er dog vigtigt, at du finder en troværdig bedemand, som kan hjælpe dig med de mangle praktiske opgaver, således du og alle andre pårørende kan få taget en ordentlig afsked med afdøde.

En begravelse er på mange måder et sidste farvel. Derfor ønsker vi, at det bliver så smukt og mindeværdigt som overhovedet muligt, så der bliver lagt vægt på de gode stunder. Hos Bengtsen Begravelse i Faxe er vi det sikre valg, hvis du ønsker en pålidelig, trofast og omsorgsfuld bedemand.

Netop omsorg, nærvær og respekt er nøgleordene bag vores forretning, hvorfor du kan forvente dette, hvis valget falder på os som din bedemand Faxe.

Få hjælp til stort og småt i forbindelse med begravelse eller bisættelse Faxe

Det er vigtigt, at du kan stole på din bedemand, da der er mange opgaver og praktiske ting, der skal være på plads op til begravelsen eller bisættelsen, som du formentlig ikke har den nødvendige indsigt i. Vi har arrangeret mange begravelser og bisættelser i Faxe, hvorfor du kan være sikker på, at vi udfører vores arbejde til perfektion hver eneste gang. Det er desuden helt og holdent op til dig, hvor meget vi skal være involveret i planlægningen. Dette giver dig en enorm fleksibilitet, som er uundværlig i den hårde tid, hvor du formentlig har mange andre ting at tænke på.

Fleksibilitet er nemlig et andet bærende nøgleord for os, hvilket understreges af, at vi altid tager uforpligtende samtaler på forhånd, således vi i fællesskab kan ligge en strategi for forløbet. Denne samtale kan foregå hjemme hos dig, hos afdøde eller på vores kontor i Faxe, alt efter hvad du foretrækker.

Vi har begravelsesforretning i Faxe, hvorfra vores uddannede bedemænd sidder klar ved telefonerne døgnet rundt på telefon 56 71 14 66. Du kan altså træffe os alle tider på døgnet både før, under og efter begravelsen.

ISO9001 Certificeret bedemand Faxe

Som den eneste begravelsesforretning i området omkring Faxe, er vi desuden medlem af foreningen Danske Bedemænd og herigennem ISO9001 certificeret, hvilket er din sikkerhed for et professionelt og omsorgsfuldt forløb, hvor du får al den nødvendige assistance.

Af vores mange arbejdsopgaver kan blandt andet nævnes, udarbejdelse af papir materiale samt bestilling af rustvogn, blomster og kiste m.v.

Kontakt den lokale bedemand Faxe i dag – og vi vil være dig behjælpelig fra start til slut.

Ring gerne på telefon 56 71 14 66 for gratis, uforpligtende samtale samt prisoverslag inden valg af bedemand. Vi har et højt serviceniveau til rimelige priser – og udarbejder altid et skriftlidt prisoverslag i forbindelse med en samtale.

Ved dødsfald, kontakt os altid via telefon.

 

Bedemand Faxe

Hos os skal i først og fremmest føle jer trygge